Bursa Konut Projesi İlanları

Toplam 1 adet Proje Emlak İlanları listelendi

Tamamlanan Konut Projeleri

Bursa , Osmangazi 14.Aralık.2019

Title Deed İs Ready   Installment Plan: First Payment 25% The Rest 75% On 48 Month # Bursa # Osmangazi # - # Blueworldoffıce, Bursa Tamamlanan Konut Projeleri... Osmangazi - Tamamlanan Konut Projeleri

77.000 $ - 195.000 $

Blueworldoffıce

    Sayfa:1




  • İlçeyi Seçiniz..

  • Proje

Örnek Aramalar

▪Bursa Proje Emlak İlanları